
Буряк з часником і волоськими горіхами
Буряк з часником і волоськими горіхами - нехитрий, простий салатик, швидкий у приготуванні і дуже корисний. Його готують цілий рік, незалежно від пори року. Горіхи можна порубати, а можна скласти в целофан і злегка прокатати скалкою або скористатися блендером. У даному рецепті пропонується приготувати буряк в мікрохвильовці, що менш затратно за часом. Якщо немає мікрохвильовки, можна буряк відварити або спекти в духовці. Варіанти подрібнення відвареного буряка: нашинкувати або натерти на крупну тертку. Салат сподобається і дорослим, і дітям. Якщо готуєте для дітей, можна зменшити кількість часнику.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beetroot
6 шт.
Akvulya Still Water 2l
150 мл.
Garlic
2 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Mengazzoli Red Wine Vinegar 1l
1,5 ч. л.
Auchan Green Onions Bundle 75g
1 стебло
Walnut
2 ч. л.
Preparation steps
01
Ретельно промити буряк під холодною водою, викласти його в каструлю, залити водою, додати неочищений часник, накрити кришкою, поставити в мікрохвильовку на 6-9 хвилин, буряк повинен стати м'яким.
02
Після мікрохвильовки, викласти з каструлі буряк і часник, остудити.
03
Очистити буряк, розрізати на дві частини, дрібно нашаткувати.
04
Часник очистити і розім'яти в кашку. Покласти часник в миску, налити оливкову олію і оцет, додати дрібно нарізаний коріандр. Нарізати білу частину зеленої цибулі, додати до суміші. Додати сіль і перець за смаком. Перемішати.
05
У миску з нашаткованим буряком вилити часникову суміш, перемішати, додати порубані волоські горіхи.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores