
Сирник із маком
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
9 шт.
Homemade Butter
120 г.
Dobryk Baking Powder
1. ч. л
Vash Tsukor Sugar 10kg
350 г.
7 Flour 1kg
300 г.
Poppy
300 г.
Gonzo Baguettes Wheat Rusks with Sour Cream and Herbs Flavour 90g
4 ст. л.
Cottage Cheese 9%
400 г.
Preparation steps
01
Для тіста змішати 2 жовтки, розм'якшене вершкове масло і борошно, додати розпушувач і 75 г. цукру. Ретельно перемішати.
02
Для макової маси 4 жовтки розтерти зі 150 г. цукру. Окремо збити 4 білка і додати до жовтків. Також додати мелений в блендері мак і мелені сухарі.
03
Для сирної маси сир розтерти в блендері, додати пакетик класичного пудингу. Окремо 3 жовтки перетерти зі 120 г. цукру і додати до сирної маси. Також збити 3 білка і додати до сирної маси.
04
Форму для випікання потрібно застелити пергаментом. Спочатку викласти основу (тісто), потім маковий шар, поверх вилити сирний шар.
05
Випікати 60 хвилин при температурі 175°С.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)