Шведський яблучний пиріг - Image

Шведський яблучний пиріг

Number of servings: 8Cooking time: 1 h 10 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Всім добре відомий шведський стіл. У наш час це дуже популярний спосіб подачі їжі. Але не всі знають історію його виникнення. Його історія сягає корінням в далеке минуле. Шведський стіл - це скандинавська традиція, яка пошириться потім на весь світ. Скандинави дуже гостинні народи. І коли приїжджали гості, вся їжа подавалася відразу, у великих мисках. Звідси і пішла традиція шведського столу. Так от сьогодні ми вам пропонуємо спекти новий для вас шведський яблучний пиріг для вашого десертного шведського столу. Нічого витіюватого в цьому рецепті немає і ви зможете без особливих зусиль приготувати цей пиріг у себе вдома, а на вечір покликати своїх друзів і пригостити їх шведським яблучним пирогом з чаєм.

Ingredients

Яблука

4 шт.

Вершкове масло

150 г.

Яйця

1 шт.

Цукор

150 г.

Молоко

150 мл.

Борошно

400 г.

Розпушувач

2 ч. л.

Кориця

1,5 ч. л.

Preparation steps

01

Розм'якшене масло збити з цукром. Далі вимішувати руками: додати яйце, борошно, розпушувач.

02

Далі додати молоко. Добре вимішати.

03

Яблука почистити, порізати на маленькі часточки.

04

Форму для випічки змастити маслом, викласти рівномірно тісто, поверх викласти яблука. Посипати корицею.

05

Випікати 50 хвилин при температурі 180°С.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Швейцарський шоколадний рулет

Швейцарський шоколадний рулет

4

40 min

Шведський яблучний пиріг – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua