
Cалат з цукіні, зеленню і фетою по-грецьки
Освіжаючий грецький салат з цукіні, м'ятою, сиром фета і оливковою заправкою із зеленню. Салат є прекрасною корисною і смачною дієтичною стравою. Добре поєднуватися він буде зі стравами з смаженої риби або риби, приготованої на грилі. Також подати його можна до гарніру, наприклад, до рису. За смаком, до салату можна додати нарізані соломкою свіжі огірки, солодкий болгарський перець, варені й нарізані скибочками яйця. За бажанням олію можна замінити сметаною, але бажано не більше 15% жирності (по можливості вибирайте 10%-ву), так як більш жирна сметана на смак тут буде підходити значно менше.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Zucchini
400 г.
Mint 50g
40 г.
Fresh Greens Mix 100g
50 г.
Svet Cheese Feta Cheese 45%
60 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
20 мл.
Garlic
10 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Цукіні помити, натерти на крупній тертці, віджати зайву рідину. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.
02
Зелень і м'яту помити, просушити і подрібнити. Сир розкришити.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores