Салат із кавуна - Image

Салат із кавуна

Number of servings: 1Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Можливо, на перший погляд, цей салат здасться вам трохи дивним ... Але спробувавши одного разу, повірте, ви приготуєте його ще не один раз. Всі інгредієнти у салаті - тільки корисні продукти. Наприклад, рукола. Ще одна її назва - індау. Містить у собі вітаміни С, В9, каротин, кальцій, магній і залізо. Рукола підвищує гемоглобін у крові, а також є просто смачною зеленню, яку приємно додавати в салати. А так як при приготуванні кавун охолоджується в морозильній камері, то цей салат чудово освіжить у літню спеку.

Ingredients

Кавун

150 г

Цибуля

15 г

Сир фета

20 г

Оливкова олія

10 мл

Манго

20 г

Квасоля

20 г

Помідори черрі

40 г

Сіль

за смаком

Рукола

15 г

Бальзамічний оцет

5 мл

Preparation steps

01

Відрізати прямокутний шматок кавуна 5 см. завтовшки, видалити все насіння і покласти в морозильник на 15 хвилин.

02

Полити кавун оливковою олією і бальзамічним оцтом. Додати солі за смаком.

03

Покласти зверху скибочки манго, а потім - руколу.

04

Додати всі інші інгредієнти: сир, нарізані кільцями помідори черрі, цибулю і квасолю.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Салат із кавуна – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua