
Рис із м'ясом у горщику по-перуанськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Steak Meat
400 г.
White Cabbage
500 г.
Steamed Rice
100 г.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Packaged Green Peppers
2 шт.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
200 г.
Garlic
1 шт.
Pripravka ground red pepper 20g
1 ч. л.
Olkom Stoloviy Margarine 82.2%
2 ст. л.
Meat broth Big spoon 10g
1 л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
М'ясо нарізати кубиками, цибулю подрібнити. Розігріти сковороду з маргарином, викласти на сковороду м'ясо з цибулею, обсмажити.
02
Капусту нашаткувати, перець нарізати кільцями, гриби нарізати. Додати в сковороду до м'яса овочі, злегка обсмажити.
03
Викласти в горщики суміш із сковороди, залити бульйоном, поставити в духовку на 20-30 хвилин.
04
Попередньо, відварити рис до напівготовності, додати рис в горщики, повернути в духовку на 10 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)