
Ранчеро
Мексиканська кухня - це дуже древня кухня, яка являє собою синтез древніх ацтекських традицій і традицій іспанських завойовників. Це дуже самобутня і смачна кухня. Вона досить поживна і калорійна. І в той же час мексиканську кухню можна охрестити, як кухню самої древньої цивілізації. Адже сама древня цивілізація, цивілізація ацтеків, існувала на території сучасної Мексики. Кухня відрізняється своїми особливостями. Вона досить гостра і пряна. Ми вам сьогодні пропонуємо приготувати страву мексиканської кухні, яка дуже легко готується в домашніх умовах, але проте вона часта гостя у ресторанних меню. Ця страва з такою мексиканською назвою "Ранчеро".
Ingredients
Помідори
1 шт.
Перець болгарський червоний
1 шт.
Перець кайєнський
щіпка
Чилі
⅓ ч. л.
Паприка мелена
1 ч. л.
Оренано
щіпка
Паста томатна концентрована
1 ч. л.
Кінза
15 г.
Цукор
1 ч. л.
Цибуля червона
1 шт.
Перець червоний мелений
за смаком
Часник
3 зубчики
Олія оливкова (для смаження)
1 ст. л.
Какао
щіпка
Preparation steps
01
Видалити м'якоть з одного великого помідора, крупно її нарізати. Те, що залишилося на шкірці - міліметра три, - теж нарізати кубиками. Дрібно нарізати цибулю. Очистити і нарізати дрібними кубиками червоний перець. Вийняти серцевину із зубчиків часнику і подрібнити. Всі овочі розділити на дві частини - дві третини кожного овоча буде обсмажуватися, третину, що залишилася треба буде додати в кінці.
02
Великі частини нарізаних овочів покласти в каструлю. Додати кайєнський перець, суху паприку, орегано, чилі з какао, цукор. Посолити і поперчити за смаком. Пасерувати, постійно помішуючи, на великому вогні, поки все це не перетвориться на кашу.
03
Додати в овочі чайну ложку з гіркою томатної пасти.
04
Пройтися по овочах ручним блендером, а потім протерти отримане пюре через сито.
05
Додати в соус свіжі овочі, що залишилися, дрібно нарізану кінзу і щіпку сухого какао.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores