
Тістечка "Пташине молоко"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
5 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1.5 ст.
7 Flour 1kg
1/2-2/3 ст.
Baking Soda 500g
0,5 ч. л.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
0.5 - 1 ст. л.
John Top Lemon Dressing 230ml
0,5 шт.
Dobryk Gelatin 15g
1 ст. л. (з гіркою)
Zabiiaka Blueberry Jam 350g
2 ст. л.
Milka Milk Chicolate 90g
1/2 плитки
Black Chocolate with Nuts
150 г.
Akvulya Still Water 2l
0,5 ст.
Preparation steps
01
Приготувати бісквіт. Білки (2 шт.) Збити міксером в міцну піну.
02
Потім потроху додавати цукор і ванільний цукор, і збивати до тих пір, поки цукор не розчиниться.
03
Жовтки (2 шт.) Трохи збити міксером. Додати їх до білкової маси. Перемішати.
04
Потім поступово додавати просіяне борошно з содою. Заважати лопаткою знизу вгору до однорідного стану.
05
Форму роз'ємну змастити олією і застелити папером. Викласти тісто. Розрівняти.
06
Випікати в попередньо розігрітій до 180°С духовці до готовності. Перші 20 хвилин не заглядати в духовку! Готовність перевіряти сірником.
07
Приготувати формочки. Стаканчиком, щоб його окружність збігалася з окружністю форми, вирізати 6 кружечків з готового тіста.
08
Бісквіт покласти у формочки (можна для кексів), з паперу зробити бортики. Білий аркуш формату А4 скласти уздовж 2 рази і розрізати на смужки. Готові бортики поставити в формочки (кінці можна скріпити скріпкою, якщо сильно розходяться).
09
Приготувати суфле. Желатин залити невеликою кількістю води (приблизно 0,5 склянки). Дати набрякнути.
10
Потім підігріти його на вогні до розчинення (не кип'ятити!), постійно помішуючи. Охолодити до кімнатної температури.
11
Білки (3 шт.) збити з додаванням цукру (2/3 ст.) і лимонним соком до стійких піків.
12
Додати охолоджений желатин. Перемішати вінчиком.
13
Заповнити білим суфле до країв дві формочки (суфле налити на бісквіт). Поставити в морозилку.
14
Суфле, що залишилось, розділити на 2 частини. В одну додати чорничне варення. Перемішати до однорідного стану. Заповнити ним 2 формочки. Поставити в морозилку.
15
В іншу частину додати приблизно половинку плитки розтопленого на паровій бані молочного шоколаду (можна навіть з горішками). Перемішати до однорідного стану, заповнити ним останні 2 формочки.
16
Залишити в морозилці на 20-30 хвилин, поки суфле добре не застигне.
17
Приготувати шоколадну глазур (за бажанням). Чорний шоколад розламати на шматочки, помістити в каструлю або іншу ємність і поставити на водяну баню.
18
Додати вершки і готувати, постійно помішуючи, поки шоколад не розтопиться і не з'єднатися з вершками. Головне - довести масу до однорідного стану.
19
Потім глазур слід остудити. Як тільки вона стане більш тягучою, використовувати для прикраси.
20
З шоколаду можна зробити медальки для прикраси (шоколад розтопити, вилити медальки (або будь-які фігурки), дати застигнути. Прикраса готова.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)