
Пиріг "Мулатка"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Top Grade Wheat Flour
1,5 ст.
Vash Tsukor Sugar 10kg
325 г.
Miskmolzavod №1 Sour Сream 25% 300g
325 г.
Aromiks Cocoa Powder 100g
4 ст. л.
Baking Soda 500g
1 ч. л.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1 ст. л.
Homemade Butter
200 г.
Boiled Condensed Milk
400 г.
Preparation steps
01
Для приготування тіста, в мисці збити яйця з 250 г. цукру, додати 250 г. сметани, перемішати. Всипати суміш борошна і 2 ст. л. какао-порошку в миску, погасити 1 ч. л. соди в 1 ст. л. лимонного соку, влити в миску, ретельно перемішати.
02
Викласти тісто у форму для випічки (роз'ємну), заздалегідь змащену вершковим маслом. Випікати в духовці 35-40 хвилин при температурі 180°С. Готовий бісквіт охолодити і розрізати на 3 коржі.
03
Для приготування крему в мисці змішати 150 г. вершкового масла кімнатної температури і згущене молоко до однорідної маси.
04
Для приготування глазурі в мисці змішати 3 ст. л. цукру, 3 ст. л. сметани і 2 ст. л. какао-порошку. Додати 50 г. вершкового масла, ретельно перемішати. Поставити суміш на вогонь, довести до кипіння, зняти з вогню, охолодити.
05
Кожен з трьох коржів змастити кремом, зверху на пиріг викласти глазур. На ніч готовий пиріг поставити в холодильник.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)