
М'ясний суп-пюре з яблуками та помідорами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
500 г.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
2 шт.
Pink Tomato in Packing
3 шт.
Carrots
1 шт.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Homemade Butter
1 ст. л.
Top Grade Wheat Flour
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
М'ясо промити під холодною водою, покласти в каструлю, залити водою, поставити на вогонь, довести до кипіння. Періодично прибирати піну, додати сіль, варити до готовності. Після дістати м'ясо, нарізати дрібними шматочками.
02
Очистити моркву і цибулю, дрібно нарізати, обсмажити у вершковому маслі на сковороді, після додати борошно.
03
Бульйон процідити, додати в нього овочі зі сковороди. Обшпарити помідори окропом, зняти шкірку, яблука очистити від шкірки, нарізати їх шматочками.
04
Додати в суп яблука і помідори, варити суп протягом 30 хвилин, після чого подрібнити суп у блендері, перелити в каструлю, додати м'ясо, посолити і поперчити, довести до кипіння.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)