
Лобіо
Лобіо до нас прийшло з Грузії. Як і всі страви цієї кухні, воно відрізняється великою кількістю прянощів. Але це тільки робить страву більш смачною і навіть особливою. Лобіо можна робити з різної квасолі: як молодої, так і вже достиглої, червонох. Також лобіо в Грузії - це загальна назва квасолі (мабуть, від цього і пішла назва страви). І хоч у цій страві немає м'яса (як зазвичай буває в грузинській кухні), але як багато тут різних овочів і трав! Вони так чудово наповнюють страву, що її цілком можна приймати як самостійну. До того ж квасоля дуже ситна, і робить такою всю страву. Тож якщо вам грузинська кухня до душі, тоді ще один рецепт летить у вашу записну книжку.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nasinnia Ukrainy Autumn Giant Leek Seeds 1g
1 шт.
Kapia Red Sweet Pepper
1 шт.
Carrots
1 шт.
Shelled Walnut
50 г.
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
2 ст. л.
Salvest Ketchup 530g
3 ст. л.
Bay Leaf
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Red Pepper
за смаком
Preparation steps
01
Квасолю замочити у воді на ніч. Промити і варити з лавровим листом 1,5 год. Воду злити. Лук і перець нарізати кубиками, моркву – соломкою.
02
Обсмажити цибулю і моркву в розігрітому маслі 4 хв. Додати перець, кетчуп і всі прянощі, готувати 5 хв. Горіхи розтовкти в ступці, додати до овочів, перемішати.
03
До овочів додати квасолю, кінзу і подрібнений часник. Прогріти 4 хв.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores