
Краківський сирник
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
250 г.
Peipeile 3D Dinosaurs in Egg Modeling Dough 3 Colors
1 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
250 г.
Cottage Cheese 9%
1 кг.
Dr. Oetker Potato Starch 75g
3 ст. л.
Raisins
100 г.
Lemon
1 шт.
Mriya Vanilla Sugar 10g
2 пакета
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
1 шт.
Ovostar Liquid Egg White Mixture 1kg
1 шт.
Dobryk Baking Powder
1 ч. л.
Preparation steps
01
Розм'якшене масло (125 г.) добре розтерти з цукровою пудрою (100 г.). В отриману масу додати 1 яйце, 1 пакетик ванільного цукру. Потім додати борошно, змішане з розпушувачем і замісити тісто.
02
Загорнути тісто в плівку і покласти в холодильник на 1 годину.
03
Для начинки 8 яєць розділити на білки і жовтки. Білки збити, наприкінці збивання додати 50 г. цукру.
04
Кисломолочний сир добре розтерти блендером з маслом (100 г.), цукром (200 г.) і ванільним цукром (1 пак.) до стану крему. Поступово вводити 8 жовтків, не припиняючи розтирати. Повинна вийти однорідна масса. Після цього додати в неї збиті білки, 3 ст. л. крохмалу, родзинки і обережно перемішати ложкою.
05
Від тіста відокремити третю частину і відправити її назад в холодільник. Тісто, яке залишилось, розкачати в тонкий пласт, укласти в злегка змащену маслом форму. Злегка запекти його в розігрітій до 170°C духовці протягом 15 хвилин.
06
На запечене тісто викласти творожну масу. Тісто, яке залишилось у холодильнику, тонко розкачати, вирізати смужки і викласти на сир. Змастити пиріг жовтком і випікати при температурі 170°C 50-60 хвилин.
07
Для глазурі розтерти 150 г. цукрової пудри з 1 яєчним білком. Поступово додавати лимонний сік і продовжувати розтирати, поки не вийде однорідна біла маса.
08
Залити пиріг прямо у формі і поставити в холодильник на пару годин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)