
Ірландська вівсяна каша з родзинками
Наявність повноцінного сніданку - одна з умов правильного харчування. Вранці дуже корисна вівсяна каша, яка здатна забезпечити ефект насичення, додати сил і енергії на цілий день. Традиційний рецепт вівсяної каші не передбачає ніяких надмірностей, але є безліч рецептів приготування вівсяної каші, як з ягодами, так і з сухофруктами. Ірландська вівсяна каша (готується з ірландської вівсянки) з родзинками - страва ірландської кухні, виходить смачною і солодкою. Ірландська вівсянка - дуже корисний продукт, що допомагає знижувати рівень холестерину в крові. При відсутності ірландської вівсянки можна використовувати вівсяні пластівці.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Oat Flakes
320 г.
Dooobra Ferma Milk 3.5% 1l
600 мл.
Salt Egypt
5 г.
Spice Nutmeg Ground
5 г.
Auchan Clove 10g
1 шт.
Badia Cinnamon Sticks 14.2g
1 шт.
Orange
1 шт.
Cranberries
1,5 ст. л.
Raisins
1,5 ст. л.
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
2 ст. л.
Walnut
200 г.
Preparation steps
01
Молоко вилити в невелику каструлю, поставити на середній вогонь. Всипати в молоко сіль, мускатний горіх, гвоздику, паличку кориці, апельсинову цедру. Довести до кипіння, всипати вівсяні пластівці, постійно помішуючи варити протягом 7-8 хвилин до загустіння.
02
Зняти каструлю з вогню, витягнути паличку кориці і цедру. Додати журавлину і родзинки. Перемішати. Накрити кришкою, залишити на 2 хвилини.
03
Розігріти духовку, викласти кашу в порційні формочки, посипати зверху цукром, готувати до моменту карамелізації цукру. Подавати відразу ж, посипавши горіхами.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores