Хлібний суп зі шкварками - Image

Хлібний суп зі шкварками

Number of servings: 5Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Ви досі вважаєте, що з пива можна приготувати лише маринад для шашлику? Даремно. Вашій увазі хлібний суп зі шкварками, приготований на пиві. Цей незвичний суп дозволить урізноманітнити ваше повсякденне меню. А якщо Ви – любитель сала, то ця страва Ваша на віки вічні. Не дивлячись на невелику кількість інгредієнтів, що використовуються в супі, він просто рясніє достатком ароматів і запахів. Ситний, наваристий, з яскраво вираженим м'ясним смаком, але при цьому з легкою пивною гіркотою і солодкою ноткою від порею. Пиво найкраще використовувати живе світле. За Вашим бажанням в суп можна додати картоплю, нарізану на великі шматочки.

Ingredients for the recipe

Meteor Blanche Beer 0.33l
96.00

Meteor Blanche Beer 0.33l

330 ml

Ingredients

Meteor Blanche Beer 0.33l

500 мл.

Lard

100 г.

Packed Onion from 3kg

1 шт..

Leek

1 шт.

Dr.Schar gluten-free white bread 200g

200 г.

Meat broth Big spoon 10g

1 л.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Білий хліб нарізати на дрібні кубики і обсмажити на половині розтопленого з сала жиру.

02

Ріпчасту цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Цибулю порей також дрібно нарізати.

03

Ріпчасту цибулю і порей обсмажити на жиру, який залишився від розтопленого сала.

04

Потім всі обсмажені інгредієнти зі шкварками, скласти в каструлю і залити м'ясним бульйоном.

05

Потім додати пиво і поставити на середній вогонь, варити протягом 5 хвилин.

06

Коли суп закипить, посолити і поперчити за смаком.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками

Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками

4

40 min