Грецький суп "Авголемоно" - Image

Грецький суп "Авголемоно"

Number of servings: 6Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

«Авголемоно» - кремовий лимонно-яєчний суп. Суміш яєць, лимона і дуже гарячого бульйону - класична комбінація інгредієнтів для грецької кухні. Вариться суп на основі курячого бульйону, але можливі варіанти з бараниною і рибою. Основний момент в приготуванні цього супу - це не дати згорнутися яєчної суміші. Кип'ятити суп після додавання яєць вже не варто, інакше, замість супу авголемоно, у вас вийде звичайний яєчний суп. Курятину, розібрану на волокна, слід подавати окремо, а сам суп можна просипати шніт-цибулею. Але не повсюдна поширеність цього супу робить його таким популярним, а його ніжний і витончений смак.

Ingredients for the recipe

Food Studio Chicken Broth 500ml
159.00 - 229.00

Food Studio Chicken Broth 500ml

500 ml

Ingredients

Food Studio Chicken Broth 500ml

1,7 л.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

3 шт.

Pantanella Filini Pasta 500g

100 г.

Lemon

2 шт.

Parsley 70g

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

У бульйон всипати макаронні вироби і варити пару хвилин.

02

З лимона вичавити сік, туди ж розбити яйця і злегка збити з ложкою холодної води, поки не вийде однорідна суміш.

03

У яєчну суміш влити ополоник гарячого бульйону, перемішати. Повторити ці дії ще раз. Після цього вилити яєчну суміш в бульйон і дуже обережно прогріти до загустіння на маленькому вогні.

04

При подачі додати скибочку лимона і нарізану зелень.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min