Виноградний пиріг з ванільною глазур'ю - Image

Виноградний пиріг з ванільною глазур'ю

Number of servings: 6Cooking time: 1 h 15 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Виноград - ягода дуже смачна і, можна сказати, багатогранна. Які тільки страви з ним не готують - ним наповнюють десерти, додають у м'ясні страви, в салати. Наприклад, виноградний пиріг з ванільною глазур'ю. Цей десерт і десертом важко назвати, так і напрошується слово «казка». Завдяки молоку і оливковій олії тісто виходить ніжним і повітряним, воно ніби катає вас по білих хмарах. А цедра з лимона і апельсина додасть смаку вишуканості і пікантності. Мускатне вино сп'янить ваші думки, а ваніль наситить будинок блаженним ароматом. Спробуйте цей пиріг і він стане одним із ваших улюблених десертів!

Ingredients for the recipe

7 Flour 1kg
21.90

7 Flour 1kg

1 kg

Ingredients

7 Flour 1kg

200 г.

Dobryk Baking Powder

10 г.

Salt Egypt

10 г.

Baking Soda 500g

3 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

170 г.

Homemade Butter

85 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

54 г.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

2 шт.

Carmencita Vanilla Extract 150ml

10 г.

Shabo Muscat Semi-sweet Sparkling Wine 0.75l

250 г.

Aro Powdered Sugar 250g

80 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

40 г.

Preparation steps

01

Увімкнути розігріватися духовку на 200°C. Покласти до чаші міксера розм'якшене вершкове масло з цукром та оливковою олією. Збити все до пухкого стану.

02

Додати яйця, цедру лимона та апельсина і ванільний екстракт. Продовжити збивати, довести до однорідного стану.

03

Змішати і просіяти борошно, сіль, соду, розпушувач.

04

По черзі, поступово додати у тісто борошно, сіль, соду, розпушувач та вино. Щоразу ретельно все перемішувати до однорідного стану.

05

Форму для випікання змастити маслом. Викласти тісто до форми.

06

Зверху розкласти виноград і одразу поставити пиріг у розігріту духовку.

07

Випікати пиріг 35-40 хвилин при 200°C. Готовий пиріг дістати з духовки та дати йому охолонути перші 15 хвилин у формі.

08

Приготувати ванільну глазур. Для цього звільнити насіння з ванільного стручка. Саме вони будуть служити прикрасою даного пирога. Таким чином, для глазурі змішати разом цукрову пудру, молоко та насіння ванілі. За бажанням покрити пиріг, що повністю охолонув.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Апельсиновий пудинг в мікрохвильовій печі

Апельсиновий пудинг в мікрохвильовій печі

4

35 min