Оладки пісні - Image

Оладки пісні

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Людям, що дотримуються посту, можна не відмовлятися від приготування улюбленої багатьма страви - оладок, а скориставшись цим рецептом, приготувати пісні оладки. Звичайно ж, їх готують без продуктів тваринного походження (яєць і кефіру). Запропоновані оладки дріжджові, хоча можливий і бездріжджовий варіант пісних оладок: із содою або розпушувачем. Порада: розвівши дріжджі в підігрітій воді, треба почекати, поки на поверхні води з'явиться піна. Після порційного додавання борошна і замішування тіста до консистенції густої сметани дайте час тісту "підійти" (збільшити свій об'єм приблизно в 2 рази). Знадобиться приблизно півгодини. Важливо набирати тісто ложкою для викладання на сковороду, не перемішуючи.

Ingredients for the recipe

Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
9.86 - 13.89

Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g

12 g

Ingredients

Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g

30 г.

Top Grade Wheat Flour

200 г.

Akvulya Still Water 2l

300 мл.

Vash Tsukor Sugar 10kg

10 г.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Розвести дріжджі в підігрітій воді. Додати цукор, сіль, просіяне борошно. Довести тісто до однорідної консистенції.

02

Розігріти сковорідку. Не перемішуючи тісто, викладати столовою ложкою на сковорідку. Обсмажити оладки до золотистого кольору.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cookies honey-tahini

Cookies honey-tahini

10

30 min