
Салат з яйцями і кунжутом
Класичний варіант літнього, легкого салату зі свіжих овочів, який доповнений цікавими інгредієнтами, що вдало вписуються – курячим яйцем і кунжутним насінням. Про таку страву можна сказати «справжнє джерело вітамінів». І справді: стиглі томати, хрусткі огірочки і солодкий болгарський перчик так і рясніють користю. У той же час ситість і харчову цінність надає куряче яйце, багате на вміст білка, і майонезна заправка. При бажанні курячі яйця можете замінити на перепелині. А замість майонезу додати оливкову (або рослинну) олію з крапелькою лимонного соку – такий собі дієтичний варіант простого, швидкого, смачного і просто красивого салату на кожен день.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packaged Green Peppers
100 г.
Pink Tomato in Packing
200 г.
Pickled Cucumbers
200 г.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Sesame
40 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
30 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками. Огірки помити і нарізати соломкою. Болгарський перець очистити від насіння і нарізати кубиками.
02
Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Кунжут обсмажити на сухій сковороді.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores