
Сирні коржики з вишнею
Той факт, що кисломолочний сир – найкорисніший і натуральний продукт, багатий білком, кальцієм та іншими цінними мікроелементами, не викликає сумніву. Але навряд чи хто-небудь, особливо діти, погодиться снідати їм щодня. І ось Вам компромісне рішення – сирні коржики з вишнею. Ніби й порцію кисломолочного сиру з'їли, але при цьому значно урізноманітнили свій повсякденний раціон. Сирні коржики, на відміну від сирників, не обсмажуються на сковороді в соняшниковій олії, а випікаються в духовці. Тому вони виходять зовсім не калорійними. Як Ви помітили, борошна в складі тіста теж немає. Скріпляючу роль виконують яйця і вівсяні пластівці. Ароматна кориця і ваніль надають готовій випічці приємний пряний смак.
Ingredients
Кисломолочний сир
100 г.
Вишня
50 г.
Пластівці вівсяні
40 г.
Білок яєчний
1 шт.
Розпушувач
3 г.
Ванілін
3 г.
Цукор
20 г.
Кориця мелена
5 г.
Олія рослинна
5 мл.
Preparation steps
01
Вишню розморозити і видалити кісточки. Дати стекти зайвій рідині. Сир протерти через сито.
02
До сиру додати білки, вівсяні пластівці, ванілін, цукор і розпушувач. Додати вишню і довести тісто до однорідної консистенції. Духовку розігріти до 200°C.
03
Деко застелити пергаментним папером. Викласти тісто столовою ложкою на деко. Поставити в духовку і випікати коржики близько 40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores