
Шоколадне суфле "День і ніч"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Permanent Wellaton Cream Color-Dark Chocolate 4/0
100 г.
Toffifee White Chocolate Candies 125g
100 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
500 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г.
Dobryk Gelatin 15g
10 г.
Mint 50g
за смаком
Preparation steps
01
Желатин замочити в 150 мл. холодної кип'яченої води і залишити на той час, який зазначено на упаковці.
02
Потім желатин довести до кипіння, але не кип'ятити. Залишити охолоджуватися.
03
Розтопити окремо білий і чорний шоколад. Залишити охолоджуватися до кімнатної температури.
04
Вершки збити з цукром.
05
Вершки розділити на дві частини. В одну додати білий шоколад і половину желатину. Добре перемішати.
06
В іншу частину додати темний шоколад. Додати желатин, який залишився і перемішати.
07
Розкласти в креманки, поклавши з одного боку біле суфле, з іншого - темне. Поставити в холодильник на 5-6 годин. За бажанням, прикрасити м'ятою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)