
Оладки шоколадні
Тісто для запропонованих шоколадних оладок нічим по консистенції не відрізняється від тіста для звичайних оладок, а значить нагадує густу сметану. За бажанням в тісто можна додати корицю, яка добре підкреслить шоколадний смак оладок. Оладки за цим рецептом виходять ніжними і пишними, виглядають дуже апетитно. Пишність забезпечить сода, що вступила в реакцію з лимонним соком. У процесі смаження оладки збільшаться в розмірі. При подачі біла сметанка відмінно буде контрастувати з оладками шоколадного кольору. Витративши зовсім небагато часу, Ви приготуєте смачненькі "шоколадушкі" до сніданку або чаювання.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Zarog Kefir 2.5% 870g
400 мл.
Top Grade Wheat Flour
300 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
60 г.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Baking Soda 500g
2 г.
Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g
40 г.
Lemon
20 г.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
30 мл.
Preparation steps
01
Кефір змішати з лимонним соком, цукром і яйцями. Трохи збити, а потім додати просіяне борошно з какао-порошком і содою. Довести тісто до однорідної консистенції.
02
Розігріти сковороду з рослинною олією. Викладати тісто столовою ложкою на сковороду і смажити оладки з двох сторін. Подавати зі сметаною або соусами.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores