Курча по-мексиканськи - Image

Курча по-мексиканськи

Number of servings: 6Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ви приготували простий буденний гарнір, але хочете здивувати закускою до нього? Немає нічого простішого, ніж зробити це, приготувавши курча по-мексиканськи. Краще всього використовувати м'ясо саме курчати, адже воно дуже м'яке і ніжне, тому й швидше готується. На перший погляд дуже проста домашня страва, та проте вона дуже соковита і швидка. До речі кажучи, подавати її можна і як самостійну, додавши кукурудзи по-більше, заливши соусом. Перець чилі і часник просочуються в м'ясо, роблячи його дуже запашним і гоструватим, а коріандр залишить свій запах навіть після того, як ви вже з'їсте страву. Так що поспішіть приготувати її.

Ingredients

Куряче стегно

600 г.

Кукурудза заморожена

125 г.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Часник

3 часточки

Коріандр

1 ч. л.

Помідори

300 г.

Перець чилі мелений

1/2 ч. л.

Сіль

1 ч. л.

Соняшникова олія

за смаком

Preparation steps

01

Обсмажити курку на середньому вогні з усіх боків до золотої скоринки 20 хвилин на соняшниковій олії.

02

Дрібно нарізати цибулю і часник. Додати сіль, чилі і коріандр. Покласти в сковороду дрібно нарізані і очищені від шкірки томати.

03

Тушкувати 20 хвилин курку з овочами. Додати кукурудзу, сіль, тушкувати 5 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Mexican Quesadilla with Chicken, Cheese and Salsa Sauce

Mexican Quesadilla with Chicken, Cheese and Salsa Sauce

4

25 min