
Буряк, маринований із часником
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beetroot
500 г.
Garlic
4 зубчики
Kuhne Walnuss & Essig 250ml
4 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ст. л.
Bay Leaf
2 шт.
Salt Egypt
за смаком
Eco Allspice 20g
за смаком
Preparation steps
01
Промити буряк і потім щільно загорнути його у фольгу, запекти в духовці протягом приблизно 1,5 години, до готовності. Витягнути буряк із духовки і залишити її остигати.
02
Налити в каструлю близько 250 мл. води. Туди ж додати пару горошин духмяного перцю, лавровий лист, цукор і сіль за смаком.
03
Довести воду до кипіння і кип'ятити приблизно 5 хвилин, потім остудити до теплого стану.
04
Часник очистити і нарізати тонкими пластинками. Остиглий буряк почистити і порізати невеликими тонкими шматочками.
05
У банку скласти пластинки буряку, періодично присипаючи їх часником. Туди ж додати трохи винного оцту.
06
У банку налити остиглу воду і закрити щільно кришкою. Банку прибрати в холодильник на дві доби.
07
Маринований буряк можна використовувати для салатів, перших страв або як гарнір до картоплі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)