
Вишневий торт "Солодкість літа"
Літо триває всього три місяці, тому насолоджуватися ним потрібно на повну силу, кожен день потроюючи собі маленьке свято, намагаючись побільше гуляти, милуватися небом, зеленню, дихати його теплим повітрям і їсти його солодкі плоди. Наприклад, в сезон вишні варто приготувати цей дивовижний торт із свіжими ягодами. А якщо вам нестримно захотілося літа серед зими, не треба мучити себе спогадами і з тугою дивитися у вікно - відкривайте баночку вишневого компоту - і знову тіште себе цим тортом, адже він смачний як із свіжою, так і з консервованою вишнею.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dried Cherries
300 г
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
300 г
7 Flour 1kg
150 г
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
250 г
Mlekoma Mascarpone Cheese 250g
250 г
Biscuit Chocolate Old Collection With Hazelnuts Milk Chocolate 32% 200g
100 г
Homemade Butter
20 г
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 180°C.
02
Яйця збити ыз 150 г. цукру протягом 5-7 хвилин.
03
Просіяти туди ж борошно, добре перемішати (тісто не повинне бути густим).
04
Роз'ємну форму змазати вершковим маслом, заповнити тістом і випікати корж в розігрітій духовці приблизно 20-25 хвилин.
05
Тим часом з вишень видалити кісточки (якщо ви використовуєте свіжу вишню) і посипати 3 ст.л. цукру.
06
Готовий корж дістати з духовки і просочити соком, що виділився з вишні, не дістаючи з форми.
07
Потім на корж викласти вишню (кілька ягід можна залишити для прикраси).
08
Для крему - вершки (їх потрібно попередньо трохи охолодити) збити з рештою цукру. Додати маскарпоне, перемішати. Отриманий крем викласти зверху на вишню.
09
На терці натерти шоколад. Отриманою стружкою посипати торт, прикрасити його ягодами і поставити в холодильник на 3-4 години.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores