
Шоколадний кекс із фісташками
Ingredients for the recipe
Ingredients
Roasted Pistachios
50 г.
7 Flour 1kg
180 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Biscuit Chocolate Оld Collection Bitter With Crushed Nuts Chocolate 69% 100g
150 г.
Dobryk Baking Powder
10 г.
KhMZ Sour Cream 20%
2 ст. л.
Homemade Butter
100 г.
Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g
2 ст. л.
Milk 2.5% 900g
100 мл.
Preparation steps
01
Фісташки очистити. Перекласти в миску. Відставити.
02
Узяти велику миску. Помістити вершкове масло. Засипати цукром (100 г.). Збити.
03
У окремій посудині збити трішки яйце. Збиваючи масло, потихеньку, приблизно по 1 ч. л. додати яйце. Потім сметану. Утворити однорідну масу.
04
Узяти гіркий шоколад (100 г.), розтопити на водяній бані. Додати теплого молока.
05
Отриману раніше масу засипати просіяним борошном (заздалегідь змішаним з розпушувачем і какао). Збити до утворення однорідної маси.
06
Додати в тісто розтоплений шоколад і фісташки. Поламати 50 г. шоколаду (цілого) на маленькі шматочки і всипати слідом за фісташками. Вимісити густе тісто.
07
Розігріти духовку до 180ºС. Форму вистилити кулінарним папером. Викласти тісто. Випікати 45 хвилин в розігрітій духовці.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)