Легкий салат з маринованими печерицями - Image

Легкий салат з маринованими печерицями

Number of servings: 4Cooking time: 10 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Дуже простий і одночасно смачний салат. Ви витратите мінімум часу на його приготування, але такий салат чудово підійде до м'ясних, рибних страв і страв з птиці або морепродуктів. Адже м'ясні та рибні страви краще всього подавати не з гарнірами, а саме з такими простими овочевими салатами. Пов'язано це з тим, що м'ясні страви добре засвоюються саме з овочами. За бажанням в салат можна додати огірки, трохи сиру (фети, бринзи або моццарели), спеції (існують спеціальні суміші спецій для салатів), часник, лимонний сік, будь-яку свіжу зелень. Якщо мариновані шампіньйони перебували в маринаді з оцтом, то в салат оцет можна не додавати.

Ingredients

Перець болгарський

150 г.

Салат зелений

100 г.

Цибуля

60 г.

Печериці консервовані

120 г.

Олія оливкова

20 мл.

Оцет бальзамічний

10 мл.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками. Перець помити, очистити від насіння і нарізати так само, як і помідори.

02

Салат помити, просушити, нарвати руками. Печериці нарізати невеликими шматочками. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати півкільцями.

03

Оливкову олію змішати з оцтом. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cookies honey-tahini

Cookies honey-tahini

10

30 min

Легкий салат з маринованими печерицями – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua