
Карамелізований чізкейк
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
200 г.
Homemade Butter
120 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
315 г.
Salt Egypt
щіпка
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
2 шт.
Mlekoma Mascarpone Cheese 250g
500 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
600 мл.
Pripravka Vanilla 2g
за смаком
Preparation steps
01
Включити розігріватися духовку на 180°C. Тим часом, помістити в миску інгредієнти: борошно, сіль, цукор (2 ст. л.), і вершкове масло (70 г.). Розтерти. Отриману масу викласти у форму і готувати 20 хвилин в розігрітій духовці.
02
Приготувати карамель. Цукор (2 ст.) розчинити в сотейнику на повільному вогні. Як тільки цукор набуде коричневого кольору, додати в нього вершкове масло. Перемішати. Влити вершки (500 мл.). Довести до загустіння.
03
Підготувати начинку. Сир змішати з половиною карамелі, вершками (100 мл.), яйцями і ваніліном. Отриману масу влити у вже випечену основу.
04
Верхівку чізкейка накрити пергаментом, щоб не підгорів. Відправити до духовки на водяну баню. Випікати 60 хвилин при тій же температурі (при 180ºС ).
05
Остудити в духовці. Дістати з форми і помістити на велику тарілку. Розподілити другу частину карамелі по випічці. Готовий десерт поставити в холодильник на 2 години.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)