
Салат з зеленої квасолі з маслинами
Ситний, корисний і смачний. Такий салат можна брати з собою на роботу в офіс як обід, він може бути відмінною закускою на пікніку на природі, або навіть стати вечерею для всієї родини. Такий салат швидко і легко готується. Але разом з цим його не соромно поставити на святковий стіл. Особливістю квасолі є те, що вона не вбирає в себе шкідливі речовини, а значить вона насичена тільки корисними вітамінами: вітамін С, провітамін А, вітамін Е, мінерали та клітковину. Складно перелічити всі корисні властивості квасолі - набір стількох вітамінів в одному продукті говорить сам за себе.
Ingredients
Квасоля зелена
400 г
Помідори чері
200 г
Яйця
2 шт.
Маслини
100 г
Оливкова олія
14 мл
Лимон
20 г
Сіль
за смаком
Перець
за смаком
Preparation steps
01
У каструлю з киплячою підсоленою водою покласти зелену квасолю і варити до м'якого стану близько 3 хвилин. Потім злити воду і промити під дуже холодною водою, тоді колір квасолі залишиться таким же яскравим і зеленим.
02
Яйця зварити в круту, охолодити, нарізати на часточки.
03
Помідори помити і розрізати на половинки.
04
Маслини розрізати на половинки.
05
Додати сіль, перець, олію, сік лимона.
06
Салат готовий. Смачного!
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores