
Торт "Моцарт"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
2 шт.
Salt Egypt
за смаком
Aro Powdered Sugar 250g
2 ст. л.
Permanent Wellaton Cream Color-Dark Chocolate 4/0
165 г.
7 Flour 1kg
200 г.
Almond Roasted Salted Almonds 50g
2 ст. л.
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
2 шт.
Pott Rum 54% 0.7l
2 ст. л.
Homemade Butter
185 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
300 г.
Ovostar Liquid Egg White Mixture 1kg
5 шт.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
0,5 пакета
Preparation steps
01
Мелений мигдаль перемішати з просіяним борошном та дріжджами. Вершкове масло розм'якшити до кімнатної температури, потім за допомогою міксера розтерти з цукром. Додати суміш борошна, мигдалю і дріжджів, потім по одному відварні жовтки, потім дрібку солі. Влити 1 ст. л. рому, збити ще 30 сек. Перекласти тісто в миску, накрити і поставити в холодильник на 4 години.
02
З пергаменту вирізати 3 кола діаметром 21 см. Укласти кола на дно форми для випікання. Розділити тісто на 3 рівні частини, розкачати до діаметра 20 см.; товщина отриманих кіл повинна складати приблизно 2 мм. Поставити в холодильник на 30 хвилин. Розігріти духовку до 180°С. Помістити форми з охолодженим тістом в духовку, випікати 20 хвилин. Готові коржі остудити, не виймаючи з форм. Потім обережно дістати коржі, знявши стінки форм.
03
Яблука вимити, очистити і видалити серцевину. Залишити трохи яблук для прикраси торта. Нарізати кубиками. Розігріти вершкове масло, обсмажити в ньому яблука з 1 ст. л. цукрової пудри 4 хвилини. Потім влити 1 ст. л. рому і підпалити. Зняти з вогню і дати охолонути.
04
Шоколад натерти. Залишити шоколадну стружку для прикраси торту. Закип'ятити вершки, додати шоколад. Мішати, поки шоколад не розтопиться. Зняти з вогню і дати трохи охолонути. Білки збити з цукровою пудрою, що залишилася. Порціями ввести в розтоплений шоколад. Додати яблука і обережно перемішати.
05
Покласти на дно форми один корж. Промазати його половиною отриманого крему. Поставити в холодильник на 30 хвилин. Накрити другим коржем, промазати кремом, що залишився і поставити в холодильник ще на 45 хвилин.
06
Вийняти торт з форми, накрити останнім коржем. Прикрасити торт шоколадною стружкою, зверху покласти фрукти, що залишилися.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)