Тонкий гранатовий пиріг - Image

Тонкий гранатовий пиріг

Number of servings: 6Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Готувати домашню випічку – Ваш коник? Тоді запропонований рецепт спеціально для Вашої уваги. Тонкий шар свіжоспеченого коржа, просоченого ванільно-лаймовим сиропом, з дорогоцінними зернятками граната нікого і ніколи не залишить байдужим. Родзинка пирога – в його дивовижному тісті. Крім борошна, яєць і вершкового масла туди ж додається гранатовий сік, натуральний йогурт (без добавок) і цедра лайма. За рахунок великої кількості рідини тісто виходить дуже ніжним і соковитим. Ну, якщо вже відверто, то є в цьому пирозі один серйозний недолік: аж надто швидко він з'їдається до останньої крихти. Тому, якщо надумаєте порадувати сім'ю такою смакотою, готуйте відразу два, не помилитеся.

Ingredients

Борошно пшеничне

180 г.

Розпушувач

7 г.

Масло вершкове

100 г.

Яйце куряче

2 шт.

Гранат

120 г.

Гранатовий сік

100 мл.

Йогурт

100 г.

Ваніль

5 г.

Цукрова пудра

100 г.

Лайм

50 г.

Preparation steps

01

Гранат розібрати на зерна. Вершкове масло збити з цукром в пишну масу. Додати яйця (по одному) і ще трохи збити. Просіяти до них борошно і розпушувач.

02

Додати до маси гранатовий сік, йогурт, трохи цедри лайма і знову збити. Духовку розігріти до 180. Тісто вилити у форму (заповнювати на половину) і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 25 хвилин.

03

Цукрову пудру змішати з соком лайма і ваніллю. Просочити цим пиріг, зробивши дірочки виделкою. Перед подачею прикрасити пиріг зернами гранату.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Тонкий гранатовий пиріг – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua