
Свинина по-польськи в мультиварці
Ingredients for the recipe
Ingredients
Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
1 кг.
Homemade Butter
50 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
300 мл.
Nash sik Tomato juice 950ml
2 ст.
Kiliya Balkan Brynza 45%
150 г.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
5 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
щіпка
Salt Egypt
за смаком
Spices Black Salt
за смаком
Preparation steps
01
Свіжу свинину нарізати смужками. Обсмажити на рослинній олії до появи золотистого кольору. Потім викласти м'ясо в мультиварку.
02
Бринзу нарізати на шматочки. Висипати до м'яса. Додати спеції за смаком (чорний мелений перець, лавровий лист, коріандр, чебрець, інше).
03
Залити вершками. Включити на мультиварці режим "тушкування". Готувати 30 хвилин.
04
Через 30 хвилин залити в мультиварку томатний сік. Посолити м'ясо. Додати щіпку цукру. Тушкувати ще 20 хвилин.
05
Після сигналу про готовність. Томити 60 хвилин в режимі "Підігрів". Готове м'ясо прикрасити зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)