
Салат із лисичками і пармезаном
Цей салат можна приготувати тільки в грибний сезон або можна використовувати для нього мариновані гриби. У приготуванні салату з лисичок головне - правильно обробити гриби. Секрет приготування свіжих лисичок – в їх попередньому відмочкванні. Їх замочують на 1-2 години, але не у воді, а в коров'ячому молоці. В результаті грибочки виходять ніжними і приємними на смак. Салат з лисичок дуже корисний, оскільки гриби  містять вітаміни А, В, РР, та речовини, що мають властивості природних антибіотиків. Вживання лисичок відновлює пошкоджені клітини підшлункової залози і сприяє знищенню ракових клітин.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Polisianka Chanterelles 500g
200 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
30 г.
Sesame
10 г.
Dziugas Parmesan Cheese 40%
20 г.
Chong Soy Sauce 1l
10 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Обсмажити лисички на оливковій олії 5 хв.
02
Листя салату крупно порвати, заправити оливковою олією.
03
Додати соєвий соус, сіль, перемішати. Приправити кунжутом і шматочками сиру.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)