
Глінтвейн з кавою і коньяком
Такий смачний і завжди актуальний напій - глінтвейн , точніше його подібність , вперше почали варити ще в Стародавньому Римі. Але в ті часи вино не варили , а змішували з різними прянощами. А робити справжній глінтвейн , тобто гарячий , почали вже в часи середньовіччя в європейських країнах. Зараз глінтвейн традиційно вживають на різдвяних гуляннях і базарах в багатьох європейських країнах. І це не дивно , адже , завдяки тому , що вино за рецептурою потрібно нагрівати до 70 градусів , такий прекрасний напій добре зігріває в зимові морози . Видів глінтвейну зараз існує дуже багато. І сьогодні приготуйте такий ароматний і зігріваючий напій - глінтвейн з кавою і коньяком.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Giacondi Red Dry Wine 12% 3l
750 мл.
Kava Zi Lvova Espresso Ground Coffee 9g
10 г.
Frapin Cognac 40% 0.7l
100 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г.
Auchan Clove 10g
5 г.
Eco Ground Cinnamon
5 г.
Orange
150 г.
Preparation steps
01
Апельсин помити, нарізати скибочками. Нагріти трохи вино, розчинити в ньому каву і цукор. Додати в вино спеції, апельсин і коньяк. Нагрівати близько 10-15 хвилин, але не кип'ятити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores