
Кокосово-мигдальні цукерки в шоколаді
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Condensed Milk
200 мл.
Carmencita Vanilla Extract 150ml
1 ч. л.
Salt Egypt
3 г.
Aro Powdered Sugar 250g
450 г.
Coconut Flakes
400 г.
Roasted Almonds
100 г.
Milka Milk Chicolate 90g
450 г.
Preparation steps
01
Форму для випікання застелити фольгою, яку змастити маслом. У мисці змішати згущене молоко, сіль і ваніль. Перемішати.
02
Обережно вмішати цукрову пудру в суміш, постійно помішуючи. Додати кокосову стружку, також весь час змішувати суміш. Перекласти масу у форму, розрівняти. Викласти зверху горіхи, рівномірно їх розподіливши по всій поверхні, поставити в холодильник на 1 годину.
03
Дістати форму з холодильника, розрізати на маленькі шматочки, прямокутної форми. Деко застелити харчовим папером, шоколад розтопити на водяній бані.
04
Занурити цукерки в шоколаді, після чого перекласти на деко. Охолодити протягом 30 хвилин, поки шоколад не застигне.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)