Гостра закуска з червоної квасолі - Image

Гостра закуска з червоної квасолі

Number of servings: 2Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Дієтологи рекомендують включати страви з квасолі в своє меню хоча б 1 раз на тиждень. Цей типовий представник бобових по праву вважається продуктом для здорового харчування. Тому візьміть на замітку цей рецепт. Запропонована закуска готується легко і просто, а результат Вам, без сумніву, сподобається. Поєднання зі смаженою цибулею, часником, хмелі-сунелі (найвідомішою з грузинських приправ) і ароматною зеленню надає квасолі дуже цікавий пікантний смак. І звичайно, останній акорд цього кулінарного витвору - кетчуп і оцет. Порада: замочувати квасолю перед варінням потрібно обов'язково. Ця нескладна маніпуляція дозволить зменшити газоутворюючі властивості продукту.

Ingredients

Червона квасоля

1 склянка

Цибуля

1 шт.

Часник

2 зубчики

Кетчуп

4 ст.л. (або більше)

Хмелі-сунелі

за смаком

Коріандр

за смаком

Кінза

за смаком

Оцет 9%

2 ст.л.

Сіль

за смаком

Рослинна олія для смаження

4 ст.л.

Preparation steps

01

З вечора замочіть квасолю у холодній воді, вранці відваріть до готовності. Посоліть квасолю за смаком у самому кінці варки.

02

Воду, в якій варилася квасоля, збережіть, зливши до окремої каструльки.

03

Цибулю дрібно поріжте і підсмажте на рослинній олії до м'якості.

04

Часник дрібно поріжте.

05

Зелень порубіть.

06

Квасолю викладіть в салатник, додайте цибулю разом з олією, у якій вона смажилася, часник, кетчуп, зелень, хмелі-сунелі, коріандр, влийте оцет.

07

Все добре перемішайте і дайте настоятися мінімум дві години. Якщо заправка вийшла сухуватою, влийте трохи води, в якій варилася квасоля.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Гостра закуска з червоної квасолі – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua