
Котлети із індички з сиром і помідорами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Turkey Fillet
1 кг
Wheat Half Loaf
150 г
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
0,5 склянки
Onion
1 шт.
Pink Tomato in Packing
3 шт.
Pyryatyn Smetankovyy Hard Cheese 50%
200 г
Cykoria Breadcrumbs 200g
150 г
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Хліб замочіть в молоці.
02
Філе індички пропустіть через м'ясорубку або подрібнювач.
03
Цибулю також прокрутіть або подрібніть і з'єднайте з фаршем.
04
Розм'яклий хліб злегка відіжміть і теж додайте у фарш.
05
Посоліть і поперчіть за смаком і все добре перемішайте .
06
З фаршу сформуйте середнього розміру котлетки і обваляйте їх у панірувальних сухарях (в сухарі можна додати кунжут і будь-які спеції на ваш смак, наприклад, паприку або куркуму).
07
У сковороді добре розігрійте олію і обсмажте в ньому котлети по 5-7 хвилин з кожного боку.
08
Тим часом духовку розігрійте до 180°C.
09
Обсмажені котлети викласти у форму для запікання.
10
Помідори наріжте кружечками, сир натріть на середній терці.
11
На кожну котлету покладіть по кружечку помідора і посипте тертим сиром.
12
Запікайте в розігрітій духовці до розплавлення сиру (близько 15 хвилин).
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)