
Рулет з банановою начинкою
Ніжний бісквітний рулет з банановою начинкою підкорить Вас не тільки відмінним смаком, але і простотою приготування. Це якраз той рецепт випічки, який прийде на допомогу, якщо гості на порозі. Так би мовити, «на швидку руку». Хоча є в цьому рулетику один серйозний недолік – аж надто швидко він з'їдається до останньої крихти. Але це не біда, можна спекти кілька рулетів і прикрасити їх по-різному: розтопленим шоколадом, подрібненими горішками або кокосовою стружкою – це вже справа смаку. Банановий рулет виходить воістину чарівним: повітряний корж, пряна начинка і хрустка скоринка. І порада наостанок: до бананового пюре можете додати згущене молоко. Начинка буде більш соковитою, а корж – просоченим.
Ingredients
Цукор
200 г.
Яйце куряче
3 шт.
Борошно пшеничне
200 г.
Сода
3 г.
Банани
330 г.
Кориця
5 г.
Preparation steps
01
Просіяти борошно з содою і додати цукор. Яйця збити і поступово додавати суху суміш, продовжуючи збивати. Духовку розігріти до 200°C. Вилити тісто на деко і поставити в духовку на 10 хвилин.
02
Банани очистити від шкірки, розім'яти виделкою в пюре. Додати до них корицю і намазати на бісквіт. Один банан цілим покласти в середину. Згорнути корж рулетом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores