Гриби запечені - Image

Гриби запечені

Number of servings: 2Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Слід зауважити, що гриби часто використовують у кулінарії, щоб замінити м'ясо. Звичайно, на перший погляд здається, ну що в них такого спільного? Але насправді, якщо ви хочете внести різноманітність у свій раціон, тоді можна спробувати замінити одне іншим. Гриби приваблюють багатьох своїм незвичайним і характерним смаком. Та й готувати їх не довше, ніж м'ясо. Тому швидкий і простий варіант - це запекти гриби у духовці. По-перше, страва вийде більш насиченою і ароматною. А по-друге, це корисніше, ніж смажені гриби. За бажанням можна першим шаром викласти картоплю, і тоді у вас вийде повноцінна запечена страва.

Ingredients for the recipe

Fresh Royal Champignons
169.00

Fresh Royal Champignons

per 1 kg

Ingredients

Fresh Royal Champignons

0,5 кг.

Sesame

2 ст. л.

Homemade Butter

1 ст. л.

KhMZ Sour Cream 20%

3 ст. л.

Top Grade Wheat Flour

1,5 ч. л.

Spice Black Pepper Ground

0,3 ч. л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

1 ч. л.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Свіжі гриби перебрати, очистити, ретельно промити під холодною проточною водою і нарізати скибочками вздовж волокон.

02

Приготувати сметанний соус: обсмажити на сухій сковороді просіяне пшеничне борошно, потім додати сметану і трохи солі, довести до кипіння і зняти з вогню.

03

Заправити гриби чорним перцем, кунжутом, цукром, сметанним соусом і рослинним маслом, добре перемішати і дати настоятися 40 хвилин в прохолодному місці.

04

Деко змастити вершковим маслом, викласти на нього гриби і поставити в розігріту духову шафу. Запікати при 180ᵒС приблизно 30 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min