
Баклажановий діп
Багатьом, напевно, дуже цікаво дізнатися, а що ж таке баклажанові дип. А баклажанові дип - це насправді соус. І його назва походить від англійського слова "дип", що у своєму буквальному російському перекладі означає занурювати. Тобто в даний соус, кажучи російською мовою, можна мокати (занурювати) різну закуску. Цей соус можна також використовувати до птиці і м'яса. Він виходить дуже ніжний і смачний. А аромат баклажанів так і підсилює апетит. Також баклажановий дип можна використовувати, як гарнір. Крім того страва баклажановий дип - це легка в приготуванні, дуже смачна, незвичайна і корисна страва, яку можна споживати навіть у піст. Бажаємо приємного апетиту!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Eggplant
1 шт.
Garlic
2 зубчики
John Top Lemon Dressing 230ml
2 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Auchan Green Onions Bundle 75g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Викласти баклажан і часник на застелене пергаментом деко. Запікати 40 хвилин при температурі 200°C.
02
Баклажан розрізати уздовж навпіл. Ложкою дістати м'якоть і дрібно її порізати.
03
У баклажанову суміш додати роздавлений часник, 2 ст. л. лимонного соку, 1 ст. л. оливкової олії, сіль, перець, дрібно нарізану цибулю. Все збити в блендері і поставити охолоджуватися в холодильник.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)