
Форель, запечена з цибулею і білим вином
Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування прекрасної страви - форель, запечена з цибулею і білим вином. Ця страва підійде, якщо у вас в родині якась радісна подія або просто свято. Адже, форель - це дуже вишукана і шляхетна риба. Її присутність на столі вже говорить про особливий підвищений настрій членів сім'ї. Крім того, страви з форелі дуже поживні і корисні. Форель чудова за своїми смаковими якостями риба. Її відмінна особливість в тому, що вона не може існувати там, де вода забруднена. Люди, які часто вживають страви з форелі менше хворіють онкологією. Також ця риба - це вражаючий набір вітамінів, хороший засіб від гіпертонії, депресії і для поліпшення пам'яті.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Live Trout
800 г.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
40 мл.
Lemon
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Metro Chef Cutted Thyme 60g
за смаком
Preparation steps
01
Рибу почистити. Цибулю дрібно нарізати.
02
Влити в цибулю вино і вичавити сік лимона. Пом'яти суміш руками, щоб із цибулі виділився сік і змішався з іншою рідиною.
03
На рибі гострим ножем зробити неглибокі надрізи, посолити і поперчити з обох сторін, злегка посипати чебрецем.
04
Викласти форель на фольгу. Зверху викласти цибулю і полити маринадом. Поставити в духовку, розігріту до 190°C на 30 хвилин.
05
Подавати гарячою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)