
Шоколадно-вафельний торт
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
3 ст. л.
Aromiks Cocoa Powder 100g
2 ч. л.
Biscuit Chocolate Оld Collection Bitter With Crushed Nuts Chocolate 69% 100g
100 г.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ч. л.
Auchan Сream 30% 200ml
1,5 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Carmencita Vanilla Extract 150ml
за смаком
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 175°C. Форму для випічки змастити маслом. Розтопити вершкове масло на водяній бані, додати в масло какао-порошок, вмішати також вафельну крихту. Викласти у форму, розподілити по всій поверхні форми. Поставити в духовку на 10 хвилин. Після, остудити протягом 15 хвилин.
02
Шоколад поламати на маленькі шматочки, покласти в каструлю, поставити на невеликий вогонь. Розтопити шоколад, після остудити протягом 5 хвилин.
03
У мисці змішати яйця, вершки і цукор, додати сіль і ванільний екстракт. Збити міксером суміш. Вона повинна загуснути, після додати суміш у розтоплений шоколад, перемішати.
04
Вилити шоколадно-яєчну суміш у форму з вафельних коржів, поставити в духовку на 20-25 хвилин.
05
Дістати торт із духовки, не виймаючи його з форми, дати охолонути протягом 2 годин, нарізати корж на три частини, викласти один на другий, так, щоб вийшов торт, після поставити в холодильник на 4 години.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)