Гарбузово-картопляний суп з вершками - Image

Гарбузово-картопляний суп з вершками

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 10 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ingredients for the recipe

Hokkaido Pumpkin
52.70 - 79.90

Hokkaido Pumpkin

per 1 kg

Ingredients

Hokkaido Pumpkin

500 г

Packed Potatoes

250 г

Homemade Butter

50 г

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

500 мл

Onion

100 г

Eko Mushroom Soup

400 мл

Parsley 70g

40 г

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

100 мл

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Гарбуз і картоплю добре помити і очистити. Овочі нарізати кубиками і пасерувати в каструлі з додаванням вершкового масла до золотистого кольору. Додати в каструлю молоко, довести до кипіння на маленькому вогні і варити 40 хвилин.

02

Подрібнити овочі з молоком блендером до стану пюре. Додати до суміші сіль і перець. Добре все перемішати і довести до однорідної консистенції.

03

Цибулю очистити, дрібно нарізати. Обсмажити цибулю на вершковому маслі до золотистого кольору. Петрушку помити, просушити і дрібно нарізати.

04

Пасеровану цибулю і овочевий бульйон додати в каструлю з пюре. Довести суп до кипіння і варити близько 5 хвилин. Подавати суп гарячим. Перед подачею додати в суп вершки і петрушку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min