
М'ясні косички
Ingredients for the recipe
Ingredients
Natural Chops Pork
500 г.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
7 Flour 1kg
50 г.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
50 г.
Lemon
0,5 шт.
Schedro Honey Mustard 120g
1 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Свинину промити під водою і нарізати шматочками (як для відбивних).
02
Кожен шматочок відбити молотком і приправити, за смаком, сіллю і перцем.
03
Далі кожен шматочок розрізати на три однакових смужки. Потім з цих смужок сплести косичку, а кінці закріпити зубочистками.
04
Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями і розділити їх навпіл.
05
Цибулю покласти в миску і розім'яти її рукою так, щоб пішов сік. Додати до цибулі гірчицю і нарізаний лимон.
06
Косички обмазати отриманим маринадом і залишити в мисці хвилин на 40, щоб косички добре настоялися.
07
Після чого обваляти косички в борошні і обсмажити на олії на сковороді з обох сторін.
08
Наприкінці викласти смажені косички на паперові рушники і вийняти зубочистки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)