
Кошики з фореллю і шпинатом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Trout Steak
1 шт.
Spela Frozen Sliced Portion Spinach 300g
300 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
150 г.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
100 г.
Eco Ground Nutmeg
1 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Homemade Butter
100 г.
7 Flour 1kg
200 г.
Berryland Coffee Carbonated Drink 0.33l
5 ст. л.
Preparation steps
01
Розморозити шпинат і як слід віджати в ситі до утворення щільної грудки.
02
Борошно висипати на дошку, додати дрібку солі, покласти шматок масла з холодильника. Посікти масло ножем, перемішуючи шматочки з борошном, поки не утворяться крихти завбільшки з горошину, висипати в миску.
03
Додати холодну воду і замісити тісто, яке скачати в кулю.
04
На дно формочок для випічки з фігурними краями викласти по невеликому шматочку тіста і руками розподілити його по поверхні форми у вигляді кошика. Поставити форми в холодильник.
05
Приготувати заливку, для цього яйця змішати з вершками, додати мускат, шпинат і натертий на дрібній тертці сир, ще раз добре перемішати.
06
Форель відокремити від кісточок і шкіри. Нарізати тонкими смужками.
07
Смужки форелі скрутити невеликими рулетиками.
08
Дістати формочки з холодильника. На дно кожної форми додати по 1,5-2 ст. л. заливки. Зверху викласти рулетик і злегка притиснути його, щоб заливка піднялася до бортиків. При необхідності додати заливки.
09
Помістити формочки в попередньо розігріту до 180°C духовку на 50 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)