
Калитки (карельські пиріжки) з начинкою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hutorok Rye Flour 900g
2 ст.
KhMZ Sour Cream 20%
150 мл.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
150 мл.
Salt Egypt
за смаком
Packed Potatoes
200 г.
Homemade Butter
за смаком
Preparation steps
01
Сметану із молоком змішати в мисці. Просіяти в окрему миску борошно, додати за смаком сіль, поступово додавати суміш сметани і молока. Замісити тісто. Загорнути в харчову плівку, дати настоятися 20-30 хвилин.
02
З тіста зробити ковбаску, нарізати її на шматочки, кожен розкачати в тонкий кружечок, товщиною 1-1,5 мм.
03
Відварити картоплю, остудити, зробити пюре, змішати з вершковим маслом, додати трохи солі, за смаком.
04
Викласти в центр кожного кружечка начинку з картоплі (начинка може бути будь-яка), з двох сторін підвернути краї до центру, защипнути краї з відступом в 1 см.
05
Розігріти духовку до 200°C. Змастити деко олією, викласти калитки на деко, випікати протягом 20 хвилин.
06
Вживати калитки необхідно змочивши в гарячому молоці, або змастивши вершковим маслом змішаним з подрібненим яйцем.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)