
Фаршировані перці
Ingredients for the recipe
Ingredients
Minced Pork
600 г.
Steamed Rice
1 ст.
Pink Tomato in Packing
800 г.
Kappa Sweet Pepper
10 шт.
Onion
2 шт.
Carrots
1 шт.
Garlic
2 зубчика
Liubystok Whole Bay Leaf 10g
2-3 шт.
Pripravka Dried Parsley Spices 10g
20 г.
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
щіпка
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
1 ст. л.
Preparation steps
01
Рис промити холодною водою, залити 1,5 склянками води і зварити до напівготовності. Охолодити.
02
Змішати рис з м'ясним фаршем, посолити за смаком, поперчити, додати сухі трави за смаком.
03
Цибулю нарізати дрібними кубиками, обсмажити в 2 ст. л. рослинної олії. Морквину натерти на тертці, додати в цибулю і тушкувати до м'якості.
04
Помідори ошпарити що б зняти шкірку, з м'якоті помідорів зробити пюре (натерти на тертці або подрібнити в блендері).
05
Додати томатне пюре в цибулю з морквою і тушкувати ще 5 хвилин.
06
1/2 склянки томатної суміші додати в фарш.
07
Покласти перець в каструлю, додати решту томатної сумішї.
08
Залити перець 2-ма літрами кип'яченої недосоленої води і тушкувати до готовності (30 - 40 хвилин).
09
За 20 хвилин до закінчення приготування додати лаврове листя і мелений перець. За 10 хвилин - подрібнений часник.
10
Подавати фарширований перець зі сметаною або з підливкою, в якій він варився. Можна прикрасити страву петрушкою або кропом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores











 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)