
Баноффі
Дуже святковий і по вигляду і за смаком торт. Готується він, в принципі, досить легко і з ним зможе впоратися будь-хто. Адже тут не потрібно ніяких складних етапів та інгредієнтів, в яких можна зробити помилку (наприклад, розвести желатин, замісити тісто). Та й часу на приготування баноффі займе не надто багато, єдине, що потрібен час на остигання маси та охолодження (в цілому близько 3 годин), тому як варіант для «гості на порозі» такий торт не підійде. Але зате на день народження та інші свята він просто ідеальний варіант. Особливо, якщо торт прикрасити скибочками банану, кокосовою стружкою і тертим молочним шоколадом!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Shortbread Cookies
500 г.
Homemade Butter
220 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
30 г.
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
100 г.
Pripravka Vanilla 2g
10 г.
Boiled Condensed Milk
300 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
200 мл.
Aro Powdered Sugar 250g
30 г.
SantaVita Dried Bananas 100g
500 г.
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 190°C. Печиво з половиною вершкового масла і цукром (білим) змішати і подрібнити в блендері. Утрамбувати масу у форму і поставити в духовку на 10 хвилин.
02
Вершкове масло розтопити, довести до кипіння, додати коричневий цукор і ванілін (половину). Влити згущене молоко. Добре перемішати і готувати близько 3-5 хвилин. Охолодити масу близько 2 годин у холодильнику.
03
Збити вершки з цукровою пудрою і ваніліном до стійкої піни. Банан очистити і нарізати скибочками. Додати банани до вершків і перемішати. На основу викласти масу зі згущеним молоком, потім - вершки з бананами. Покласти торт на 1 годину в холодильник.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores