
Томатний суп із морепродуктів
Ingredients for the recipe
Ingredients
Crustitalia Chilled Boiled Seafood Mix 200g
250 г.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Garlic
3 шт.
Kappa Sweet Pepper
1 шт.
Pink Tomato in Packing
1 шт.
Nash sik Tomato juice 950ml
350 г.
Kotanyi Natural Saffron 12g
1 ч. л.
Carmencita Provence Herbs 20g
1 ч. л.
Spice Dried Basil
1 ч. л.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1 ст. л.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Preparation steps
01
Промити суміш із морепродуктів під кип'яченою водою, перекласти їх в каструлю, залити 0,5 л. води. Поставити каструлю на вогонь, довести до кипіння, варити протягом 5 хвилин.
02
Поки варяться морепродукти, очистити цибулю і часник, подрібнити. Обсмажити цибулю з часником на сковороді з невеликою кількістю олії.
03
Додати в каструлю обсмажену цибульно-часникову суміш. На тій же сковороді обсмажити також з невеликою кількістю олії подрібнені помідори і перець.
04
Додати суміш із перцю і помідорів в каструлю з супом.
05
Влити в каструлю томатний сік. Додати спеції. Після закипання варити 5 хвилин. Додати лимонний сік, за смаком додати сіль і перець.
06
Перед подачею збити яйця, влити в суп. Варити ще 5 хвилин під кришкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)