
Оселедець, запечений з картоплею
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
500 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Onion
1 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
200 мл.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
50 г.
7 Flour 1kg
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Homemade Butter
за смаком
Preparation steps
01
Сковороду змастити вершковим маслом. Картоплю почистити, нарізати скибочками й укласти в сковороду.
02
Свіжий оселедець почистити, прибрати нутрощі, розрізати рибу на невеликі шматочки, укласти поверх картоплі.
03
Цибулю дрібно нарізати і посипати нею оселедець. Зверху присипати борошном і полити олією. Закрити сковороду кришкою і тушкувати на слабкому вогні 20 хвилин.
04
Для заливки вилити в миску яйця. Додати до яєць молоко і злегка збити отриману суміш віночком.
05
Отриману суміш вилити на вже готову картоплю з оселедцем. Тримати на вогні, поки вилита заливка не загусне і зверху не утвориться рум'яна скоринка. Посолити і поперчити за смаком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)