
Рисово-овочевий суп
Ingredients for the recipe
Ingredients
Onion
1шт
Carrots
1шт
Auchan Green Onions Bundle 75g
1шт
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
1 ст. л.
Vitana Vegetable Broth 1.1kg
250мл
Steamed Rice
30г
Chong Soy Sauce 1l
1 ч. л.
Parsley 70g
1 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Ріпчасту цибулю почистити, дрібно посікти. Моркву і цибулю-порей помити, почистити, нарізати маленькими шматочками. Болгарський перець помити, очистити від плодоніжки і зерен, нарізати маленькими шматочками.
02
Розігріти олію на сковороді, припустити в ній ріпчасту цибулю, моркву, цибулю-порей і болгарський перець до м'якості. Додати натертий імбир і овочевий бульйон, готувати близько 10 хвилин.
03
Рис відварити до готовності в достатній кількості підсоленої води відповідно до інструкції на упаковці. Додати його до овочів, перемішати.
04
Приправити страву сіллю, перцем і соєвим соусом, викласти в тарілку, подавати до столу, посипавши дрібно нарізаною зеленою цибулею або петрушкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores










 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)